Maatregelen coronavirus – Apotheek Stellendam – Vaassen

Apotheek Stellendam

Apotheek Stellendam

Apotheek Stellendam in Vaassen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Contact
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Stellendam bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Maatregelen coronavirus

Naar aanleiding van de huidige situatie omtrent de COVID-19 uitbraak willen wij u de volgende maatregelen mededelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

  • Mocht u symptomen zoals hoesten, keelpijn of koorts hebben, kom dan zelf niet naar de apotheek. Maak contact met ons via ons mailadres info@apotheekstellendam.nl of telefonisch 0578-574848. In dat geval zullen wij de medicijnen bij u thuis bezorgen.
  • Alleen als u bovenstaande klachten niet heeft kunt u naar de apotheek komen. Het verzoek is dan gepaste afstand van onze apothekerassistenten en de andere cliënten in de apotheek te nemen. Deze afstand dient minimaal 1.5 meter te zijn. Om die reden is het mogelijk maximaal 4 cliënten in de apotheek te hebben. Wacht u even buiten indien dat er meer zijn.
  • Betaal alleen met pin. Het gebruik van contant geld verhoogt de kans op verspreiding van het virus.
  • Herhaalrecepten alleen aanvragen, indien u deze ook werkelijk nodig heeft. Momenteel is er voldoende voorraad van medicijnen en er is dus geen reden om zelf extra medicijnen in te slaan.
  • Oude medicijnen kunt u niet meer inleveren tot nader order.
  • Mondkapjes, koortsthermometers en handgel zijn uitverkocht. Wilt u deze toch bestellen. Dat kan dan per mail. U krijgt bericht als ze binnen zijn.
  • Paracetamol kunt u maximaal 3 verpakkingen per persoon kopen.
  • Voor overleg en vragen over medicijngebruik graag telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Wij doen er alles aan om uw medicatie tijdig te hebben klaarliggen voor u. Echter, vanwege preventiemaatregelen kan het zijn dat uw medicijnen later klaar zijn of later bezorgd worden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Dank voor uw medewerking.

 

Publicatiedatum: 17-03-2020


Terug naar overzicht