Bezorgen – Apotheek Stellendam – Vaassen

Apotheek Stellendam

Apotheek Stellendam

Apotheek Stellendam in Vaassen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Contact
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Stellendam bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Bezorgen

Op werkdagen kunnen wij uw bestelling gratis bij u aan huis bezorgen. Deze bezorgservice is bedoeld voor patiënten die slecht ter been zijn of voor patiënten die door ziekte niet in staat zijn de medicijnen zelf op te halen.

Wanneer u van de bezorgservice gebruikt wilt maken, kunt u dit doorgeven aan uw arts. Er wordt dan een notitie op uw recept gemaakt. Ook kunt u direct naar de apotheek bellen.

De bezorgster bezorgt elke werkdag tussen 11.00 uur en 18.00 uur. Aangezien de bezorgsters dagelijks een andere route rijden kunnen er geen toezeggingen gedaan worden over het bezorgtijdstip. Treft de bezorger u niet thuis, dan zal zij een kaartje bij u in de brievenbus doen. De medicijnen gaan weer terug naar de apotheek waar u ze zelf op kunt halen. Ook kunt u een nieuwe afspraak maken om de medicijnen te laten bezorgen.

Houd bij het bestellen van herhaalmedicatie rekening met een extra dag levertijd. De bestelling zal volgens onderstaand schema bij u bezorgd worden. Spoedrecepten zullen dezelfde dag bij u bezorgd worden.

 

Besteld tussen Bezorgd voor
Donderdag 10.00 uur en vrijdag 10.00 uur Dinsdag 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur en maandag 10.00 uur Woensdag 18.00 uur
Maandag 10.00 uur en dinsdag 10.00 uur Donderdag 18.00 uur
Dinsdag 10.00 uur en woensdag 10.00 uur Vrijdag 18.00 uur
Woensdag 10.00 uur en donderdag 10.00 uur Maandag 18.00 uur